Krop i centrum

Hos Krop i centrum venter dig en unik kombination af forskellige, effektive behandlingsformer.

Jeg har valgt massage, laser, Shockwave og æteriske olier, fordi de er effektive hver for sig, men endnu mere effektive, når de sættes sammen på den rette måde.

 

Hvordan jeg kombinerer de forskellige behandlingsformer, afhænger af dig, din problematik og dine symptomer. Hver gang er du garanteret en god oplevelse med høj effektivitet af behandlingen og stor omsorg for kroppen.


Ann
Krop i centrum

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 44 68 22.

Som behandler fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok med mig” accepterer du brugen af cookies.