Aromaterapi

Æteriske olier (essentielle olier) har været brugt i mange kulturer og lande gennem flere tusinde år til at understøtte kroppen og sindet og til helbredelse af en lang række fysiske sygdomme.

Dette er ikke så underligt, når vi ved, at kroppen har mere end 50 millioner duftreceptorer forbundet til hjernen. Amygdala er et lille område i hjernen, der blandt andet håndterer frygt og forsvarsreaktioner, imens det limbiske system blandt andet omfatter vores hukommelse, instinktive adfærd og følelser. Samtidig er både Amygdala og det limbiske system styrende for det parasympatiske nervesystem og kan enten skabe den kendte stresstilstand fight or flight eller det modsatte; berolige krop og sind. Urter og æteriske olier har vist sig at påvirke præcis disse områder i hjernen.

Kendetegnende for de æteriske olier er, at deres bioaktive komponenter trænger ind i blodbanen og bliver ført rundt i hele kroppen til alle organer, celler og kropsvæv. Den seneste forskning viser, at æteriske olier kan trænge ind i cellekernen, komme helt ind i kroppens DNA og dermed ændre den genetiske ekspression.Massage med olier
Krop i Centrum tilbyder massage med æteriske olier udvalgt og blandet efter dit behov. Fokus er at hjælpe dig på vej mod en større indre ro. Sammen udarbejder vi et forløb specielt til dig, uanset om dine problemer skyldes stress eller anden mental træthed. Jeg bruger 100% naturlige og økologiske olier.

 

Værd at vide om brug af æteriske olier
Æteriske olier er lavet af en stærkere koncentration, hvorfor det er vigtigt, at vi sammen er opmærksomme på at overholde visse forholdsregler. Har du forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, astma, epilepsi, kroniske sygdomme, eller er du gravid, bør du kontakte egen læge eller søge yderligere information, før vi går i gang med massagebehandlingen.

Om mig
Mit navn er Ann Boysen Blenner. Jeg er behandler og indehaver af Krop i centrum – en klinik med rum til samtale og behandling.
Lær Ann at kende
Salg af olier
Du kan købe økologiske, æteriske olier i klinikken efter aftale.

Bestil tid nu og slip af med dine smerter og spændinger

Som behandler fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok med mig” accepterer du brugen af cookies.