Ansigtsmassage

I Krop i centrum tilbyder jeg 2 former for ansigtsmassage.

 

Afslappende ansigtsmassage

Den afslappende ansigtsmassage hvor jeg masserer halsen og det øvre brystparti. Her er der fuld fokus på afslapning og forbedring af blodcirkulationen.

Ansigtets muskler er - i modsætning til kroppens øvrige muskler – forankret i huden og har derfor stor indflydelse på vores ansigts udseende. Samtidig er der i dit ansigt et stort antal nervespidser, som bliver stimuleret med massage, hvorved der vil udløses forskellige lykkefremkaldende hormoner.

Hudens affaldsstoffer er med til at give de fine linier (små rynker) og frarøve hudens dens naturlige glød. En ansigtsmassage er med til at hjælpe huden af med affaldsstoffer og forsinke hudens aldringsproces.

En ansigtsmassage hos mig er blid, afstressende og opstrammende, og jeg bruger også her økologiske, æteriske olier.

 

Luksus ansigtsmassage ”Gua Sha”

I Krop i centrum tilbyder jeg også en luksus ansigtsmassage med brug af ’Gua Sha’ ansigtsmassage (udtales ”gwa sha”) teknikker. ”Gua Sha” er en tusind år gammel kinesisk massageform, hvor man ved hjælp af en Gua Sha sten (jade eller krystal) giver en blid ansigtsmassage og får en øjeblikkelig effekt gennem reduktion af rynker og en opstramning af huden, der samtidigt får fornyet glød.

’Gua Sha’ massagen mindsker mørke rander under øjnene og gør hudens porer mindre synlige. Årsagen er en forbedret blodcirkulation og derved en øget transport af affaldsstoffer fra ansigtet ud til vores lymfesystem.


Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 44 68 22.
Jeg bruger økologiske, æteriske olier i mine behandlinger, da de har en beroligende virkning på ansigtet.

Som behandler fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok med mig” accepterer du brugen af cookies.