Tidsbestilling

Booking

Du booker tid til behandling ved at kontakte mig på tlf. 31 44 68 22. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt eller hvordan din problemstilling kan behandles, er du altid velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning.

 

Afbestilling

Har du brug for at annullere en tid, skal det ske senest 24 timer før på SMS eller telefon 31 44 68 22. Sker annullering mindre end 24 timer før det aftalte, opkræver jeg et gebyr på 300 kr., som vil blive opkrævet via MobilePay.

 

Det siger klienterne

Mette fra Silkeborg siger:

"Ann har på professionel og kompetent vis hjulpet mig af med gener i min lænd. Hun kombinerede laser, massage og æteriske olier med et hurtigt og virkningsfuldt resultat. Kan kun give Krop i Centrum de bedste anbefalinger."

 

Jette fra Silkeborg siger:

"Massagen hos Ann har afhjulpet mine spændinger i nakken og skulderne - kan varmt anbefale Ann's massage behandlinger med de æteriske olier"

 

Peter fra Silkeborg siger:

"Jeg har gået fast hos Ann nu i 4 uger nu og jeg endelig fået løst op for spændinger i nakken som jeg har gået med i mere end 10 år."

 

Hanne fra Silkeborg siger:

"Har fået effektiv shockwave behandlinger på mine baller og lår. Resultatet efter 5 behandlinger er nu at mine baller og lår er strammet meget op" 

Åbningstider
Mandag:    9 - 17
Tirsdag:      9 - 20
Onsdag:     9 - 17
Torsdag:     9 - 20
Fredag:       9 - 17

Behandling kun efter aftale.
Om mig
Mit navn er Ann Boysen Blenner. Jeg er behandler og indehaver af Krop i centrum – en klinik med rum til samtale og behandling.
Lær Ann at kende

Bestil tid nu og slip af med dine smerter og spændinger

Som behandler fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok med mig” accepterer du brugen af cookies.